Blogiarkisto

maanantai 18. kesäkuuta 2012

.....Edelliseen postaukseen lisänä

Käytiin sitten tuossa läheisellä kentällä kokeilemassa poikien kanssa miten se seisominen onnistuu. Haadeksen mielstä siperialaiset esiintyvät samalla tavalla kuin sakemannit ja kun jalkoja yritin korjailla, hetken seisoi hyvin ja taas tuli toinen jalka eteen ja toinen taakse. Sit se rupesi jo hetken päästä vaatimalla vaatimaan sitä herkkua ja lopulta meni jo istuskelun puolelle kun ei enää vaan yksin kertaisesti huvittanut :D
Haadeksesta onnistuneet seisotukset :)


Hohtohan on jo vanha tekijä ja kuvaajakin oli innoissaan kuinka helposti siintä kuvat saa. Jaksaa seisoa montakin minuuttia paikoillaan vaikka välillä pää kääntyilee katselemaan sivuille tai muuta vastaavaa. Ja oli huomattavasti helpompi laitella jalkoja oikeisiin asentoihin kun ei itse tarvinnut kuvata ja laitella niitä jalkoja. Ja nyt ei ainakaan mun mielestä näissä kuvissa takajalat harota ainakaan niin pahasti kuin edellisissä :)

Mitäköhän mieltä te ihmiset olette näiden kahden rakenteesta ja kuinka voisi parantaa seisotuksia? ;)

4 kommenttia:

  1. Kummankin seisotuksista sen verran kommenttia, että siirrä etujalat enemmän rungon alle. Hohto seisoo muuten tosi ryhdikkäästi :)
    Haades näyttää seisovan hieman jännittyneesti ---> selkä pyöristyy. Harjoitusta lisää, niin saat sen rentoutumaan niin, että selkälinjakin suoristuu. Takasia en yritä omilta etes saaha täydellisesti vierekkäin, kunhan vaan nekään ei oo siellä mahan alla.
    Esim. tässä mielestäni hyvä rakennekuva Natasta. Ei ole aseteltu mitenkään, joten koira seisoo luonnollisesti ja rennosti :) http://stuge.kuvat.fi/kuvat/Random+II/5491.JPG/_smaller.jpg?hash=3567

    VastaaPoista
  2. Kun kattelin kuvia tarkemmin kotona niin huomasin kans nuo eturaajat :) No eipä sitä voi täydellistä suoritusta odottaakaan kun ite sitä yritin laitella xD Onneks tällä kertaa oli apuri kuvaamassa niin ei ainakaan tarvinnu juoksennella ees takas. Ja Haades nyt oli taas sellasel pääl et kun jalat sai kohilleen eikä kuvaaja ollut nopea niin sekuntti ja taas liikahteli minne sattuu :D sillä ei oikein tuota kärsivällisyyttä ole odottaa sekunttia kauempaa paikoillaan. :)Tuo on kyllä kaunis kuva Natasta, mutta jos Hohto seisois tuollai niin sen selkä ois aivan köyryssä joten oon kattonu parhaammaks laitella noita takajalkoja taakse päin (:

    VastaaPoista