Blogiarkisto

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sit me matkustetaan 15.9 Ristijärvelle :)

Heissan ihmiset ja heidän elukkansa!

Asiat ovat jo hyvällä mallillaan. Meidät voi siis nähdä 15 päivä siperianhuskyjen erikoisnäyttelyssä Ristijärvellä!! Haades juoksee miten juoksee pentujen kehissä ja Hohtoa voi nähdä avoimessa luokassa. Myös lisätehtäviä sain Hohdon kasvattajalta ja juoksen myös joissakin luokissa hänen koirien kanssa.

Matka tulee olemaan tuskainen. Meiltä ajaa about sellanen 6-7 tuntia ja matkaan lähdetään perjantai-lauantai välisenä yönä. Kyyti järjestyi meidän ajokaverilta. Käytiin koklaamassa mitä mieltä pojat ovat toisistaan kun samaan paksiin tulee 2 muuta uros hiskiä eri taloudesta. Eka kokeiltiin verkon läpi ja Haadeshan aloitti sen oman räpäräpä show:n. Sit kun 4 muuta pääsivät ulos sieltä tarhasta niin pistipä meidän pojan hiljaseks. Hohto yritti aluksi hieman ruveta kovistelemaan mutta kiellolla lopetti sen ja sit kaikki kuusi rupesivat juoksemaan pitkin pihaa sellaista rallia et joutu ite hyppimään pois tieltä.Näillä kun ei aina jarrut ja kortinaatiokyky toimi :D 6 rallia vetävää huskya on kyllä melko vaikuttava näky. Haades oli tällä kertaa se joka otti huomion ja sai sellaista rääkkiä että :D ihan hyvä vaan tuolle kakaralle, oppiipahan hieman kunnioittamaan vanhempia koiria. Kaksi näistä koirista siis laitetaan omien poikien lisäksi paksiin. Toivotaan ettei vaan kesken matkaa rupea ärisemään kukaan.

Matka jatkuu ihan sunnuntaihin asti 16.9
Katsellaan narttukehät ja jos hyvin käy tuon Hohdon+ muiden Nordysakin koirien kanssa niin voipi olla et käydään viellä esittäytymässä kasvattaja-kehässä.... Se jää nähtäväksi. Mukava matka tulossa ja olisi blogin lukijoitakin kiva tapailla jos huomaatte meidät paikan päällä niin tervetuloa tutustumaan! :) ikinä ei voi hiski-ihmisiä tuntea liikaa ja mukava olisi jakaa kokemuksia ja mietteitä tästä upeasta rodusta.

ERKKARISSA TAVATAAN!

2 kommenttia:

  1. Tulossa ollaan myös. (: Molemmat omat huskyt lähtee ja Pihlan kasvattajalta lähtee useampi koiruus matkaan myös.

    Meillä kartta näyttää matkaks vajaan 8h JOS ajaa yhtäsoittoo koko matkan.. :D

    VastaaPoista
  2. Matka kyllä hirvittää :D Ite oon aina öisin nukkunu mut kuski taas tekee yötöitä niin se osaa kyllä valvoa. Ite varmasti nukahan jossakin vaiheessa sinne taakse. ja sit voi vaan toivoa et koirat osaavat koko matkan olla kavereit ettei jossakin moottoritiellä rupea joltakin tulemaan hampaista tai suurempaa mähinää keskenään. Tosiaan hirvee jännityskin on päällä vaikka onhan noita kehiä juostu Hohdon kans mut nyt kun on rotunäyttelyt kyseessä niin huhuh mikä jännityksen määrä... x)

    VastaaPoista