Blogiarkisto

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Päiveetystä taas välillä :)

takaperoisesti edelliseen päivitykseen...

Tänään käytiin Haadeksen kanssa kokeilemassa kuinka kikkari liikkuu yhden nelivedon voimin ja voi että kunemäntä on niiiin tyytyväinen tuohon pikkumieheen :) Pienten sähläyksien jälkeen koira juos kuin unelma. Tasaista laukkaa, liinat kireenä ja korvat kuunteli koko aika ohjeita. Ei tarvinnu paljoa kannustaa liikkumaan eteen päin. Suunnat menivät erittäin hyvin joka sai hymyn vaan leviämään entisestään. Pysähdykset eivät ole ihan Haadeksen juttu mutta nekin harjoittelun alle vaan ahkerammin. Siinä matkaa taittui 3,5 km ja koira oisi varmasti juossut mielellään lisääkin mutta viitti reppanaa heti kuluttaa puhki :D


Hohdon heitin eilen Lahteen siskolle kyläilemään ja tänää kattelin eräällä foorumilla juttuja. Hetken katoin koiraa joka niin muistutti omaa koiraa ja kun sitten luin jutun niin meidän Hohtohan se kuvassa :D Hohto oli päättänyt lähteä tutkimaan kyliä kun sisko oli koulussa. Oli avannut ihan itse ulko-oven ja näin lähtenyt maailmalle. Onni oli mukana ettei koira oo jäänny auton alle tai lähtenyt matkailemaan pidemmälle ja koira palautu takaisin siskolle hyvässä kunnossa.

Kirkkonummella ollaan myös viikon oleskeltu. Käyty koirapuistossa leikkimässä kavereiden kanssa ja samaisten koiruuksien kanssa vetämässä illan pimentyessä :) Pojat eivät ole yleensä juosseet ilman jänistä mutta kerta se ensimmäinenkin . Nimittäin pojat toimivat tytöille jäniksinä. Pientä vilkuilua taakse mutta kyllä ne eteenkin päin meni. Kikkari sai osumaa kun Haades pysähdyksestä päätti ilman lupaa liikkua ja niin raahautu pyörä koirien peräs hetken ennen kuin sain kiinni. Pari ohitustakin. Ensimmäisellä kerralla startissa tuli räyhääviä koiria vastaan mutta treenipari meni edessä menojaan ja pojat tietty halusivat ne ottaa kiinni. Toinen kerta ei mennykkään niin hienosti sillä Haades oli sitä mieltä et pakko käydä moikkaas vaikka eka olikin menossa ohi. Onneksi rähinöiltä selvittiin ja jatkettiin matkaa taas normaalisti.
Puistoilemassa :) Kina, Lumo, Haades ja Hohto. (c) Silja T.
Lumo ja Kina (alareuna) Hohto ja Haades (c) Silja T.

(c) Silja T.
Haades pääs myös moikkaamaan pomon malinois Perttua. Turvallisuuden vuoksi saivat eka tutustua verkon läpi. Sitä huudon ja vauhdin määrää :D Pojat pinkoivat verkon vierustaa ja aina samassa kohtaa Haades pauhas et juokse nyt ja kun Haades ei jaksannu enää niin Perttu pisti shown pystyyn. Kun sit oltiin juostu ja rauhotuttu niin Haades hihnaan ja saivat nokatusten moikata :) Haades yritti kovasti alistaa mut oli siinä leikkimistäkin mikä on oikein mukavaa et nuorukainen tulee toimeen myös uroksien kanssa.

Haades täyttääkin kohta jo 27.11 kaksi vuotta! voiiiii meidän pikkanen kun aika menee niin nopiaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti