Blogiarkisto

maanantai 17. syyskuuta 2012

Erkkarit takana päin ja matka syksyyn ja treeneihin voi alkaa. :)

Toki oishan ne treenit jo voinneet alkaa jo aikaisemminkin mutta ilman menopeliä se oisi hieman hankalaa.:D

Eli erkkariviikonloppu on nyt sitten takanapäin. Matkaan lähdettiin täältä Kotkasta n.22.30 perjantaina ja itse paikan päällä oltiin klo: 5.30 lauantaina. Ajattelin matkalla et näinköhän sitä tulee valvottua koko yötä kun yleensä öisin on nukkunut. No, siinä sitten höpöttelyä kuskin kanssa ja ruoka-/vessa-/ juomatauot pitivät kyllä ihan hyvin hereillä :) ja kun saavuttiin majoituspaikalle ja sai tavarat roudattua sisällä ja koitti saada sen tunnin edes nukutuksi niin eipä kyllä oisi väsyttänyt yhtään. Kyllä se uni sit tuli hieman hiiviskelee siihen tyynyn luokse ja nukkui ehkä noin puoliksi kun ei vaan kunnon unta enää saannut. Sit lähdettiinkin aamupalalle ja ilmoittelemaan koiria näyttelyyn.

Luultavasti jokaisella joka omistaa suht samanikäisiä koiria useammankin voi samaistua tähän. Aikataulut oltiin suunniteltu niin et melkein päällekkäin meinasi olla AVO:t ja PEN 7-9 kk. Pakko oli avojen ryhmäkehässä huikkasta sihteerille et viittisikö käydä sanomassa että tulen kohta sinne pentujen kehään :D Tää on vaan tälläistä kehästä-kehään tyyliä ;)

Haades esitti kyllä kehässä niin pikkusta pirua etten voi ymmärtää. Seisominen meni hyvin mutta kun yritti juosta niin koko aika laukkavaihe päälle :O sit vedettiin viellä uusi kiekka niin että ite menin kävellen. Siinä taisi muutama raviaskel tulla :D Kyllähän tuo nyt mätsäreissäkin on hyvin seurannu mut tais kehässä nyt vaan olla isoin vaihde päällä. Tulos siis ei sijoitusta. 
Arvostelut Google-kääntäjällä ja no tehän varmasti tiedätte ettei se mikään paras mahd. ratkaisu suomennoksiin ole :D
Tuomari : Annica Uppstörm, Ruotsi
" 8 kuukautta vanha on "nakt" yleisesti ottaen hyvä. Hyvin maskuulinen. Hyvin leikkaava oikea purenta. Hammas P1 puuttuu oikeasta yläleuasta. Puuttuu hieman pigmenttiä huulilta. Erinomainen kaula, selkä, risti ja "succas". Hyvin kulmautunut, edestä hieman vähemmän kuin takaanta. Hyvä rintakehä. Hyvät jalat ja tassut. Liikkuu hyvin "frano" takana mutta hieman lyhyellä askeleella. Erinomainen turkinlaatu." 

Hohto, se konkari jo osasi juosta ja seisoa ihan hyvin. Tulos jäi EH:lle
Tuomari : Sonny Störm, Ruotsi
" 4-vuotias uros. ngt ohut ja kehittymätön. Hyvällä ultrycle. Hampaat ja purenta ilman merkintöjä. Luminenä. Aika hyvin tehty örou. Voisi olla enemmän maskuillisempi pää enemmän voimaa. Hyvä kaula ja selkä. Hyvä korkeus jaloissa voisi olla hieman pidempi lanneosa. Edessä niukat kulmat, riittävästi kulmautunut takaa. voisi olla enemmän tilavuutta ylävartalossa ja rintakehässä. Liikkuu hieman rajoitettusti, voisi olla voimakkaampi liike. Erinomainen turkin laatu. Hyvin esitetty."

 Erittäin mukava oli sitten vaan kuljeskella siellä kehien laidalla ja jännitellä siskosten ja muiden tuttujen haukkujen tuloksia kehän reunalla. 

Wicked Sibir's Way To Work "Nome" oli pentujen VSP + KP

Wicked Sibir's Way To Lead "Lumos" narttupennuissa sijalla 2 + KP

Ja mama Winka eli Arctic Soul Hot Wink "Winka" meni aivan mahtavalla suorituksella ERI SA PN1 SERT VSP! 

Kävimpä viellä sunnuntaina esittelemässä vetskukehässä Hohdon mamman eli Kaskensavun Dooriksen. Kehästä poistuttiin EH:n kanssa :))

Myös kavattajaluokassa handlattiin Nordysakin koiria. Meidän ryhmä oli ainut ketä tuomari ei juoksuttanut. Tais vaan koirat olla niin kesäkarvassa ettei tykännyt ja sieltä sitten poistuttiin melko nopiaa. 

Sit olikin jo matka kotia päin ja sehän nyt meni vauhdikkaammin kuin menomatka. Klo: 16 lähdettiin ajelemaan ja noin puoli yksi yöllä oltiin kotona. :)

Matkamuistoina tuli Haadekselle uuden malliset valjaat, kummallekin pojalle hienot pannat ja itelle tietty hiskikorvakorut. Rahaa paloi mut oli kyllä erittäin mieluisa viikonloppu hyvässä seurassa ja koiraihmisten keskellä :) muutama kuva tähän loppuun. Kuvaajat jotka tunnistavat omia kuviaan voivat huikkaista nimen niin lisään sitten kuvatekstin kohdalle kuvaajan.

Haades ja uusi päämalli xP

Haades ja veli Nome (VSP-pentu)



Arvostelussa

Wicked Sibir's- potretti. Vasemmalta : Winka, Go, Haades, Lumos ja Nome
Ai ja tosiaan se kulkupeli millä olisi nyt sitten tarkoitus aloittaa hurttien treenit on tämmöinen :) Pientä laitto mut hyvä siintä tulee meidän haukuille ja itelle ajella pitkin kyliä.

4 kommenttia:

  1. Meilläki tuo Erkkolan "mopeti", hyvä on ollu! =)

    VastaaPoista
  2. Käytiimpä edellisenä päivänä kokeilemassa :) Muuten hyvä mut melko vähän maavaraa, kyllä se tasaisella kulkee ihan ok. Ja kahdelle koiralle just passeli. Kevyt ja tukeva :D

    VastaaPoista
  3. Perskuta kun en muka kerenny jututtamaan sinuakaan paremmin. Ohi pyyhältäessä taisin vain jotain tervehyksen tapasta saaha mutistua :D
    Kameraan on tarttunu muutama kuva teistäkin kehän laidalta. Laittelen kuvia jossain välissä kuvat.fi sivustolleni, kunhan saan ne ensin lajiteltua ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kyllä lauantaina pelannu pää ollenkaan :D melkein tuntui et ois nukkunu koko sen päivän. Kun ei mulla oo mitää muistikuvaa et kuinka me oikein Hohdon kans ollaan menty tai mitä kaikkea mä oon siellä kehän laidalla höpöttäny xD Näin kyllä myös teidät haukkujen kanssa ja oli tarkoitus tulla moikkaamaan mut sit piti taas juosta minne sattuu :D

      Poista