Blogiarkisto

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kokeilua menopelillä ja uusilla valjailla.

Käytiin siis erkkareiden jälkeen maanantai-iltana kokeilemassa menopeliä ja ekaa kertaa Haadesta vetopuuhiin. Kummatkin koirat valjastin 3-pyörän eteen.
Hohto, vaikka kyllä vetää ainakin valjakossa osoitti ettei sitä vois vähempää kiinnostaa mitkää vetopuuhat varsinkaan Haadeksen kanssa. Hohto vaan jarrutteli menoa ja sipsutteli valjaat löysänä pyörän edessä/sivussa. Ja kun sitten vauhti oli hidastu ei meinannut Haadeksenkaan keskittyminen onnistua vaan rupesi leikkimään ja riekkumaan Hohdon kimpussa.
Haades, kuinka mahtavaa kun näkee että sillä taitaa olla halu vetää veressä :) Se ei säikkynyt takana tulevaa vekotinta, kerran vilkaisi ja sit se olikin et hei jee mä saan juosta ja vetää ihan luvalla :D Toki kun ekaa kertaa mentiin niin tuli niitä et "tuossa menee lehti" - "hei, omenanamia keskellä tietä" - "Hohto, haluuks leikkii mun kans" ymym. Mut kyllä mentiin pari kertaa niin et Haades veti ja ite seisoskelin vaan jalaksilla ja kehuin ihan hurjana. Toki alamäki kyseessä ettei liikaa painoa raukan selälle heti alkuunsa. Hohto vaan pisti hampaat kirkumaan kun hidasteli ja toppuutteli vauhtia -.-
Sit kokeiltiin eilen illalla uudestaan, vain niin et valjastin pelkän Haadeksen. Joku voi lukiessaan miettiä et herran jestas yksi koira ja painava ihminen perässä. Ei, mentiin niin et potkuttelin hurjana vauhtia eikä koira vetänyt kertaakaan yksin painavaa vempelettä tai minua. Kunhan haluan sen tottuvan vetohommiin niin et mentiin sitten yksin tai toisen koiran kanssa että se on kivaa mentiin sitten miten mentiin :) No juu, ei sitä haitannut yhtään ettei ollu tukikaveria roikkumassa takana ja mentiin sitten viellä paremmin kun jarruttelija hävisi jarruttelemasta vauhtia. Häiriötekijöinä tällä kertaa vain omenat ja siili pusikossa. Omenat jätti tielle melko hyvin käskyllä mut siilissä olikin hieman enemmän haastetta. "Mutta kun se meni tuonne, haluun käydä vähän sille räpättämässä" :D Pakko oli pannasta käydä raahaamassa oikeeseen suuntaan ja hieman yritti viellä kääntyillä mutta jatkoi kumminkin matkaa. Ja loppukiri oli aivan mainio, ite sai kyllä tehdä tosissaan töitä et pysyi Haadeksen vauhdissa.

Oon vaan tosi ylpeä Haadeksesta <3 br="br">
 Hohto saa luultavasti nyt sitten vain odotella et päästään ajelemaan suuremmalla porukalla, viitsi sitä laittaa opettamaan Haadekselle huonoja tapoja. Tai sitten pitää odotella et lämpötila laskee hurjasti josko sitten löytyisi se vetohalu.

Seuraavalle viikolle ollaan suunniteltu josko mentäis kokeilemaan parin muun hiskin kanssa vetoja, saas nähdä lähteekö Hohto reippaasti matkaa vai joutuuko tyytymään varikkokatseluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti