Blogiarkisto

lauantai 27. lokakuuta 2012

SE ON TÄÄLLÄ....

nimittäin ensimmäsiset LUMET Kotkassa! :D Jotka tulivat siis eilen.

Moni ihminen voivottelee Facebookissa kun on kylmä ja liukasta ajella autolla. Eikö ihmiset osaa varautua siihen että se lumi ja pakkanen sieltä kyllä jossakin vaiheessa tulee O.o Pukekaa ihmiset kunnolla päälle ja vaihtakaa ajoissa ne auton renkaat. Ite poljen pyörällä töihin ja vaihatin pyöräänkin nastarengas mallit. Tosin mun tasapainolla ja nopeilla reflekseillä ei mee kauaakaan kun oon nurin jossakin tien poskessa. Tänäänkin meni niin hissukseen tuo matka kun ei vaan uskaltannu (onneks en omista ajokorttia ;) )

Eilen käytiin hurttien kanssa sitten nauttimasta tästä valkoisesta maasta metsässä. Mutta ennen sitä kuvasatoa mennään toispäiväsiin treeneihin.

Hohto oli ennen treeni päivää oksentanu kerren sellaista keltaista limaa. No, se meni kumminkin ohi ja jäi siihen yhteen kertaan. Yöllä sitten aloin kuuntelemaan kun hurja kolina alkoi kuulua. Hohto se siellä rymisi ja ei mennyt kauaa kun taas oli oksennukset lattialla. Mukava yöherätys eikö? Olin sitten menossa sitä katsomaan kun se nappasi jalat alleen. Juoksi nurkkaan heitti selälleen ja rupesi huutamaan aivan tuskissaan. Yritin tietty mennä auttamaan mutta kun lähestyin Hohtoa, yritti näykkästä ja huutaminen vaan jatkui. Siinä se hetken huusi ja sitten kun oli lopettanut huutamisen niin puhisi raskaasti. Hohto nyt on melko herkkä koira et olikohan vaan jotakin mahan purua? Sitten oksensi taas. Päivällä sitten oli pihalla ja hölömö oli syönnyt heinää. Ökähän siitä lensi ja samalla kun oli heinät oksentanu tuli sen jälkeen taas sitä keltaista limaa ja mukana hiukan verta. Tämäkin meni ohi ja siihen se sitten jäikin.

Mutta treeneihin. Mukana oli Olli ja Reeta. Haades pääs Pyryn pariksi juoksemaan pyöräkoiraksi Ollin 2 koiran perään. Matkaa taittui 5 km ja oli ollut ohituksia ja täyskäännöksiä. Hyvin olivat menneet. Sitten käytiin viellä Haadeksen kanssa n. 1 km lenkki ihan keskenämme. On se toki raskasta juosta ja vetää yksin mutta eteenpäin mentiin koko aika laukalla. Siinä sitten Hatulle hätä yllätti ja kun ei ollut muita niin päätti pusikkoon mennä hädälle. Toivottavast ei ota tavaks. Uusia mielenkiintoisia ideoita siinä sitten syntyi ja mahdollisesti 6 koiran kisaluokkaan viellä tänä talvena Haades matkalla :D ( Ehkäpä myös joihinkin käyttökokeisiin )

Mutta se kuvasaaste eiliseltä mettäreissulta. Ja kuvissa siis Moona ( Hovawart) Haades ja Hohto































1 kommentti:

  1. Ihania tilannekuvia :) Heitän haasteella Marraskuun iloksi http://zinnianlauma.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista