Blogiarkisto

maanantai 19. marraskuuta 2012

Meidän ruusuketili Haadekselle on avattu :)

Edellisen postauksen väliin on mahtunut taas kaikenlaista. Treenausta samaan mallliin ja käytiin taas puistoilemassa Pyryn ja Julman kanssa. On se kumma kun Haades ja Hohto leikkivät keskenään eivätkä Pyryn ja Julman kanssa. Tai sit kun Hohto päätti saada vahingossa hepulit niin heti kun Pyry sai sen kiinni niin pysähdyttiin kuin seinään ja se oli siinä.

Eilen käytiin KSSK:n järjestämissä mätsäreissä Valkealassa. Mukana oli Haades ja Emilian uusi haukku Sawa . Haades pyrki vähän räpättämään uudelle tuttavalle mutta matka taittui hyvin kun Haades oli mun jalkatilassa ja Sawa paksissa.

Luokat oltiin jaettu joten isoja pentuja ei ollut niin paljon kun olin kuvitellut. Parikehässä meitä vastaan oli hyvin ryhdikkäästi esiintyvä erittäin nuori belggarin pentu. Haades meni tällä kertaa erittäin hienosti. Seisoi nätisti ja juoksi erittäin hyvin.(Tuomari kysyi iän ja että onko tämä husky kun on siniset silmät? Kyllä siniset silmät ovat vain huskeilla :D) Hampaat antoi katsoa ihan hyvin parin pusun kera mut takapäähän mentäessä persus paiskautui lattiaan.Nauhoja jaettaessa tuomari tykkäsi hieman enemmän toisesta koirasta joka vissiin oli hieman vaikea valinta ja niin meille tuli sininen nauha. Ryhmäkehässä mentiin myös melko nätisti ja tuomari kommentoi tässä vaiheessa kuinka kauniin siniset silmät ja olin jo kolmen valikoitujen aikana poistumassa kehästä kun tuomari tuli pyytämään meitä kehän keskelle. Hieman oli hämmästynyt olo enkä eka meinannut edes tajuta et me ollaan pääsemässä 4 parhaan joukkoon. Siinä sitten seisottiin kun tuomari sijoitti koiria. Neljännes meni paikoilleen oli et what? Sitten oltiin me eli tulos SIN3. Saatiin Haadeksen ensimmäinen ruusuke, ruokaa ja luita. :) Tämä oli varsin hyvää harjoitusta Voittaja-näyttelyitä varten. Mätsärit pidettiin hallissa eikä Haades tehnyt tarpeitaan sisälle. Myös koiratungos on hyvää harjoittelua onhan messari luultavasti täynnä koiria niin oppi ainakin ettei jokaista koiraa voi moikata.

Hohtokin oli tuomarin mielessä kun eräs toinen husky oli ollut kehässä niin tuomari oli sanonut esittäjälle ettei koira vissiin yleensä näin ole käyttäytynyt. Esittäjä oli et on tämä käyttäytynyt näin jatkuvasti. Tuomari siihen hämmästyneenä et eikös tämä ole se Hohto. Joo ei ollut ja on luultavasti sekoittanut sen niihin kotkalaisiin huskeihin :D

muutama kuva kuinka poika seisoi nätisti kehässä :)

Kasvattajan kommentti kuvasta : Kuin kopio äiteestään :)

Ja muutama vetokuva
Haades ja Pyry. Musher Reeta L.



Vauhtipojat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti