Blogiarkisto

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Voihan....

On se kyllä kumma. Kohta jo joulukuuta menossa ja vettä sataa taivaalta :( Ilmat on synkkiä, märkiä ja pimeitä. Tämä on juuri se huskyn omistajan painajainen. Joulu ilman lunta. Meillä olisi tarkoitus pitää viikon päästä taas yhteistreenit ja joku ihminen jo sanoikin palstalla et toivottavasti saisi silloin avattua rekikauden. Ei varmasti tähän menoon. Ilmat eivät sitten ole viilentyneet alle +5 :/

Mutta niin. Siintä on jo niin hirveästi mukamas aikaa kun nuori herra Hohto saapui elämään. Mutta omasta mielestä vastahan mä tänne kirjoittelin et täytti kolme vuotta. Minkä kumman takia aika menee niin hirveän nopee?? Hohto (Nordysak Batu-Buskajussi) siis täytti 20.11-12 jo neljä vuotta. <3 p="p">Onnea myös sisaruksille tätäkin kautta :)
Perään viellä tälläinen hauska kuva :D


Ja pitipä viellä lisäämiäni jokos Winner/Voittaja 2012 rupeavat jännittämään menijöitä? Meita ainakin. Voittajaan ilmoittettu huimat 43 siperianhuskya joista 17 urosta o.O Myös jännityksen keskellä olen lupautunut mennä auttamaan SHS:n kojulle aina kun kerkeän auttelemaan :D Siellä sitten tavataan!

1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste :) http://nitterinatteri.blogspot.fi/2012/11/minulle-oli-heittanyt-mervi-ja-johku.html

    VastaaPoista