Blogiarkisto

torstai 13. joulukuuta 2012

Uusi kokoonpano :)

Koirat taas ajelutettu. Mukana menossa Reeta koirineen ja Olli omien koirien kanssa. Kokeiltiin uutta kokoonpanoa joka meni näin : Johtajapariksi Hohto ja Pyry ja pyörässä Haades ja Julma. Hohto on aikaisemmin hieman kokeillut Pyryä ja hieman oli et kuinka käy. No Hohto sitten päätti et jos se vaan rupeais leikkimään Pyryn kanssa. Että hyvin tulivat toimeen.

Valjakko toimi lähes täydellisesti. haades ei yrittänyt leikkiä Julman kanssa, Pyry hieman kokeili et josko Hohto suostuisi leikkimään, Hohto ei siihen lähtenyt mukaan. Urat olivat vähän kapiat ja kun minä jalaksilla niin hyvin auraantuivat hieman leveimmiksi :D Koirille reitti oli hieman raskas kun kyytiläinen mukana ja melko lumiset oltavat. Mutta hyvin meni koko kööri liinat tiukalla loppuun asti :) ei voi muuta kuin olla ylpeä Hohdosta joka hienosti juoksi keulassa ensimmäistä kertaa (tosin jäniksellä) ja Haadeksesta joka painatti melkein koko lenkin laukalla. Tosin sillä taida toimia oikein pääkoppa ja jalat yhteen kun ressu oli aivan väsähtäneenä varikolla. Ei voi himmata vauhtia sitten yhtään kun pakko painattaa vaan eteenpäin... Hölömö.

Kuvaaja otti myös videokuvaa MUTTA en viitsi laittaa sitä tänne koska kuvaajalle käy videon lopussa hieman köpelösti x) Mutta kuva olkaa hyvä. (c) Olli P.

2 kommenttia:

  1. Upeita nämä Pyry ja Julma, mistä kennelistä Bedarra?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummatkin ovat Jääsilmän kennelistä. Pyry on Jääsilmän Haave Lumesta ja Julma On Jääsilmän Frozen Heart :)

      Poista