Blogiarkisto

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäiväajelut

Tiedä kyllä yhtään jaksaako kukaan enään lukea tätä meidän blogia mutta kirjoitan ja päivitän nyt kumminkin...

Joulu meni ilman suurempia yllätyksiä. Omalta osalta olin töissä illasta. Aamulla avasin huikeat 2 lahjaa. Toinen sisälsi korvakorut ja toinen suklaata. Suklaata en olisi huolinut mutta eipä tuo nyt kauaa tuossa pöydällä kerennyt homehtumaan kyllä se jollekin kelpasi. Tiedä kyllä yhtään mikä on mut eipä nuo jouluruuatkaan enää tuppaa maistumaan. Siivu kinkkua, vähän porkkanalaatikkoa ja raejuustoa+ jälkkärit eli luumurahkaa ja joulutorttuja. Jälkkärit kyllä maistu enenmmän kuin ruuat. Myös omat synttärit tuli vietettyä tuossa eilen. Toki nekin meni töitä tehdessä. Oli kyllä niin tapaturmainen päivä etten tiedä haluanko et 22-vuotis synttärit tulisivat. Nimittäin ovet, sähköjohdot yms. tulivat koko aika tielle. Silmäkulma sekä oikea käsi aivan mustana :D Oikein mukava syntymäpäivä.

Tänään käytiin ajeluttamassa koiria Kymin lentokentällä. Mukana menossa oli Pyhtään poppoo eli Reeta, Pyry ja Julma. Olli koirineen Amppu, Savu, Demo ja Zorro. Kati, Nino, Nunnukka ja muu poppoo. Petra, Jede ja muu poppoo. Heidi, Sisu, Sysi, Riki ja muu poppoo..... Kaksi kertaa kävivät koirat lyhyen lenkin. Ensimmäisenä mentiin nelosella jossa kärjessä juokisvat Pyry ja Hohto, pyörässä Julma ja Haades. Hohto oli kyllä niin joululoma tunnelmissa ettei se jäniskään siihen saannut oikein vauhtia. Toisella kierroksella laitettiin Haades ja Pyry Ollin koirien kans 6-valjakkoon pyöräpariksi. Hienosti olivat kuulemma menneet ja isommilta kähinöiltä säästytty :) Peri pylly kuvaa 4-valjakosta.



Pyry ja Haades (c) Reeta L.
Haadeskin täyttää huomenna jo 11 kuukautta. Mihin tämä aika katoaa.....?

3 kommenttia:

  1. Hienoja koiria sinulla! Ja hienosti näyttävät vetävän!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hyvin ne vetävät, ainakin kun edessä menee toinen valjakko. Menevät kyllä kahdestaakin mutta vauhti on silloin paljon hitaampi.

      Poista
  2. Miten multa on mennyt ihan ohitse tämä sun blogi...?!! Kiva lueskella näitä koirajuttuja, vähänkö ollaan ylpeitä kun päästy näin paljon esille juttuihin :D Laitan blogin ylös mun suosikkeihin,jatkahan kirjoittelua ainakin aina välillä =)

    VastaaPoista