Blogiarkisto

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Päivitystä

Pojat ovat aloittaneet, tosin hieman aikaisin, kesäloman vetohommista. Syynä oman elämän tilanteen muutos ja täällä etelässä myös ilmasto on vaikuttanut asiaa. Nyt sitten saavat nauttia puistoiluista ja vaan oleskelusta.

Pojat kävivät myös pari viikkoa sitten tutustumassa koirahoitolaan asukkaina. Hyvin olivat kuulemma olleet. Epäilin että Haades siellä olisi temppuillut mutta kas kummaa se olikin Hohto joka ei ollut antaa kiinni. Noh, nakit avuks ja Hohtokin oli heltynyt sitten tulemaan sisälle :)

Myös Hohdon "tyttöystävää" käytiin moikkaamassa koirapuistolla. Hohto oli aivan hurmurina hyppimässä selkään mutta kerta toisensa jälkeen tyttis antoi hampaista. Ja siintä Hohto vasta riemastukin. Ei hellittänyt vaikka Nala pariin otteeseen nappas oikein kunnolla niskasta.


Nyt sitten lähtää aivan ensimmäistä kertaa poikien kanssa junailemaan Kirkkonummelle. Pysähdyksinä Kouvola ja Helsinki. Saas nähdä kuin meidän maalaisjuntit käyttäytyy noin isossa kaupungissa kuin Helsinki. Myös Hohdon veljeä, Rokia, käydään samalla matkalla moikkaamassa pitkästä aikaa :)

Pojat olen myös ilmoittanut vuoden 2013 ensimmäisiin näyttelyihin. Eli Outokummun ryhmikseen. Hieman pitäis käydä harjoittelemassa taas kehäkäyttäytymistä ennen tuota kun taukoa on Voittajan jälkeen ollut.

Kuinka teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti