Blogiarkisto

torstai 29. elokuuta 2013

Pyöräilyä

Ilmat ovat mukavasti alkaneet viilentymään ja on taas aika aloittaa pienet alkutreenit koirien kanssa.
Eräännä iltana käytiin siskoni kanssa koirien kanssa lenkillä niin että siskollani oli juoksuvyö jossa juoksi Haades ja Hohto juoksi kanssani pyörän vieressä.
Haadeshan on tunnetusti kova menijä ja koko 2 km oli vaan pakko painaa täysillä. Sisko sai nojata taakse päin ja jarrutella koko matkan, kotona sit valitteli jalkoja kun särkee :D Hohto taas juos niin nätisti pyörän vieressä ja sai jopa jonkinlaista kilpailuviettä kun Haades meni edellä et tulipahan sieltä muutama laukka-askel ja mentiin vauhdilla ohi. Kyllä ne osaa jos vaan haluavat :)

Eilen sit kävin ekaa kertaa Haadesta kokeilemassa pyörän viereen. Melkoista kyytiä ois ollu ilman vedonestopantaa. Tarkoitus on siis et se osais myös juosta hitaammin eika aina vaan pää 5 jalkana. Kyllä se sit menikin ihan kivasti ravia liinat tiukalla. Matkaa kertyi samat pari kilsaa. Pari kertaa meni melkein pusikkoon kun kaksi kissaa juos kävelytien yli ja Haades olisi  halunnu perään mut taluttamallla ohi ja matka jatkui normaalisti. Eiköhän tuo viellä jossakin vaiheessa opi. Hohto meni hienosti sipsutellen vieressä ja vapaana olevan koiran ohituskin sujui Ei meinannu ollenkaan mennä moikkaamaan ja pusikossa meni jokin niin hieman jarrutti mut jatko matkaa. Ja hieman yllytyksellä mentiin kohtalaista vauhtia ylämäkeen jossa Hohto yleensä pistää jarruja päälle :D

Kun ilmat viellä viilenevät niin voi sitten pistää hieman enemmän kilometrejä ja pidentää reittejä mutta nyt tuo 2-3 kilmetriä saa viellä riittää.

Parin viikon päästä matkustetaankin Jämsään huskyerkkareihin :) Hohto kivasti ruvennu pudottamaan karvaa ennen näytelmiä.
Haades 1 v 6 kk


Punkero 4 v 9 kk



Pääsimme myös tuotetestaajiksi tälläiselle yritykselle.
Eli Unessa on kaupan nimi josta löytyy niin valjaita, lukkoja ym rekikoirailuun liittyviä tarvikkeita. Ja kauniita koriste-esineitä, unisieppareita, lahjaideoita ym. Käykääpä kurkkaamassa. :)
Meillähän on tuolta jo 2-koiran liinat joissa jousto/seisinki mukana. Hyvin ovat kestäneet ja tarpeeksi tulleet sekä itselle ja siskoni myös käyttänyt yhden koiransa kanssa kun pyöräilemässä on käynnyt.

Mutta seuraava tilannepäivitys tuleekin sitten erkkarireissun jälkeen, täällä jo hirveesti jänskätään kuinka taas käy :D Jos sinne blogin lukijoita tuleepi paikalle niin saa moikata. Viimeksi vain väsymys oli niin korkea ettei vaan yksinkertaisesti tajunnu jos joku tuli juttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti