Blogiarkisto

maanantai 9. syyskuuta 2013

Mätsärit ja erkkarit

Haadeksen kanssa käytiin siis pyörähtämässä tuossa yksi ilta mätsärikehissä pitkästä aikaa. Isoja koiria oli n. 16. Pari kehästä lähdettiin sinisellä nauhalla ja ryhmä kehässä sijoituttiin siis isojen kioirien sin2 :) Koira juoksi ja esiintyi erittäin mukavasti ja hyvillä mielin sit valmistautuminen erkkariin.
Haades sin2
Erkkari reissu meni erittäin mukavasti. Hohdolla oli tällä kertaa oma handleri mukana kun ei noista aina tiedä meneekö päällekkäin kehät vai ei. Noh, eipä ois ollu mikään kiire. Hohto pääs jo aamusta kehiin ja Haades käväisi kehissä vasta iltapäivästä. Siinä sitten pyöriskeltiin ja tutustuttiin ihmisiin ja koiriin.

Ei voi muuta sanoa kuin että olen erittäin ylpeä kummastakin pojasta. Sekä kehäkäyttäytymisestä sekä siinä että osasivat olla suht rauhallisesti kehän laidallakin :)

Mutta niin google-kääntäjällä taas arvostelut olkaapa hyvä :) (paremmat arvostelut päivitetään sitten kun uusin SH-lehti ilmestyy :D )

Nordysak Batu-Buskajussi AVO-ERI SA 
tuomarina Ali Coops, UK
"Ihana ketun pää. Erittäin mielyttävät ääriviivat hyvillä kulmauksilla. Vahva ylälinja. Oikea hännänkiinnitys ja -kanto. Liikkuu suorassa linjassa (?). Juoksee lähellä esittäjää (?). Erinomaisessa kunnossa. Laadukas nuori koira."

Wicked Sibir's Way To Run NUO-EH
Tuomarina Julie Foard, UK
" Hieman raskas, erittäin maskuulinen pää. Hyvä etuosa ja takakulmaukset. Hyvä alalinja. Hyvässä kunnossa mutta liian vähäisessä turkissa. Liikkuu sitovasti edestä, pyörivin liikkein (?). Kuitenkin kivan mallinen koira."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti