Blogiarkisto

tiistai 29. lokakuuta 2013

Syksyn masennus, talven odotus...

Niin se vaan on et ilmat masentaa kun vettä tulee jatkuvasti taivaalta. Aamulla on pimeää, päivällä harmaata ja illalla pimenee nopeesti.
Meillä ei ole edelleenkään saatu viellä treenejä avatuksi kun kunnon jarrut on ollu etsinnässä tuohon kolmipyörään ja joku ihana työntän sen taas orapihlajanpiikkeihin niin toinen takakumi puhki -.-
Työt ovat olleet esteenä kavereiden kanssa ajamiseen kun ovat aina menneet aamusta ja toki mulla töitä hölmöön aikaan. Että näin. Koirilla virta alkanu tietty nousemaan vilposten ilmojen mukana ja koittanu vähän pitää kurissa, ettei kokonaan Haades räjähdä käsiin, niin käyty puistoilemassa ja pidemmillä lenkeillä. Harmittaa vaan suunnattomasti kun kumminkin ollut haaveena kilpailut mutta viitti sitten niihin osallistua puolivalmiilla koirilla. Noh lunta odotellessa vaan :) Kateellisena saa katsella muiden sivuilta kuinka pohjosessa jo sitä lunta on rekikeliin asti tullu.

Olen kumminkin jotain saannu aikaseksi. Kävin tuossa yksi viikko Jyväskylästä hommaamassa paperit eläintenhoitajaksi. Nyt siis kolme ammattia.
Pojat elelivät tuon aikaa hoitola elämää ja voi mikä mökömökö oli Hohto kun takasin tulin :D
pari kuvaa pojista.
Wicked Sibir's Way To Run
Nordysak Batu-Buskajussi
Haadess vahtii
Hohto lämmittelee auringossa
Haadeksen omat makoilutyylit :)
"Joko lähetää, tääl on tysää"
Hohto on vaan laiska
Ja Hohdolla on 4.11-13 varattu lonkkakuvaus. Saas nähdä mikä on tuomio :)


palaamisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti