Blogiarkisto

maanantai 1. lokakuuta 2012

1.10 ja silmäpeilaus

Koirat kyytiin ja matkaan Tottakai- eläinliikkeeseen. Sisälle päästiin niin tuli erittäin pirteä nainen joka oli et voi haskeja, huskeja ja sit se rupes huutaa siintä kaikille :D Heti alkuun pojat saivat tippoja silmiin ja viettiin ne odottelemaan autoon. Täyttelin siinä sitten lomakkeita Hohdolle silmä- ja polvitarkastukseen ja Haadesta silmäpeilaukseen. Kun lippulappuset oltiin täytelty niin Hohto pääsi ekaksi huoneeseen. Sirun tarkastus ei mennyt ihan kovin hyvin. Eläinlääkäri tutki eka tarkasti kaulan alueen mutta ei tullut osumaa. Sit mentiinkin jo takapuoleen päin, eikä löytynyt sieltäkään. Se on vaan kummallisesti kadonnut jonnekkin.
No, otettiin sitten Haades sinne huoneeseen ja häneltä löyty saman tien siru kaulan tienoilta. Haades hieman malttamattomana istui siinä pöydällä ja kummallinen nainen sammuttelee valoja ja tulee jollakin vekottimella suoraan päin. Silmät saatiin kumminkin katsottua, eläinlääkäri sanoi ettei silmissä ole pigmenttiä ja hankala katsoa mutta papereilla TERVE tultiin sieltä huoneesta ulos.
Sit odoteltiin Hohdon kanssa uutta vuoroa. Kun päästiin huoneeseen peilattii silmät ja kokeiltiin polvet. Hohto oli kyllä rauhallinen tapaus antoi tutkia muuten, mutta se sirunlukija ois sen voinnu vaikka tappaa. :D Sit kun eläinlääkäri oli pistämässä uutta sirua niin sanoi mulle et pidä hieman kiinni koirasta ettei pääse puremaan. Rupesin nauramaan mielessä ettei Hohto tee kyllä elettäkään sirun laitossa mut oisin voinnu kuvitella et se ois nappassu kun sitä sirua etsittiin xD Mutta uuden sirun ja TERVE:iden papereiden kanssa ulos huoneesta :)

Treenit ne vaan jatkuu. Meillä oli sunnuntaina yhteisajot joihin tultiin nyyttäri-fiiliksellä. Koirat ajettiin niin et Haades juoksi Pyry-parinsa kanssa 4 kilsaa ja kuulemma taas aivan täpinöissään ja liinat tiukalla koko matkan. Hohto pääs pitkästä aikaa vanhan parinsa kanssa, Pyry-niminen myös. Hohdon lenkin pituus jäi vain 2 km kun Pyry-parilla on jalassa ruhje. Mutta kivaa oli taas ja lauantaina uudestaan kokoontuminen :)

1 kommentti:

  1. Miten olenkaan onnistunut olemaan täysin tietämätön tästä blogista. Tuolta Kirsin puolelta vahingossa huomasin tämän. :-)

    Olli

    VastaaPoista